Om face out

  face outTM

                   ART & MEDIA

Nytt galleri och veteran i kraft

 

Har fått många frågor om varför jag inte ställer ut mina konstföremål. Den frågan har nu fått ett svar i och med att jag öppnat ett Galleri på min hemsida. Under åren har det blivit flera olika varianter/konstarter

och på sidan kan man läsa vad och varför. Och veteran i kraft är jag ännu. 


Läs mer

    Copyright ©

  face out i social

    media        

 

         FÖRETAGET

 

Jag som driver face Out heter Leif Nyberg och  har nyligen arbetat 7 år som presskontakt och informatör vid Luleå tekniska universitet. Har även arbetat 23 år som journalist och reporter vid Sveriges Radio Norrbotten. Där emellan arbetat ett år i eget företag med mediatjänster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har även erfarenhet från en rad andra branscher, utbildningar och uppdrag, som t ex projektledarskap, samhällsvetenskap och industri. Jag har m.a.o. bred erfarenhet och kan med stöd av det göra ett professionellt hantverk och ge råd i mediafrågor.

               ARBETSSÄTT

 

face out's metod är att förtydliga ett budskap och lyfta fram ett perspektiv som har ett så stort allmänintresse som möjligt. Det är även en inriktning som ligger i linje med medias sätt att arbeta.

 

En annan del i tjänsten är att vid pressaktiviteter underlätta så att media kan utföra sitt arbete på ett så enkelt och resurssnålt sätt som möjligt. Det ökar din chans att nå ut i media.

 

     ETIK

 

Som f.d. journalist hyser jag stor respekt för de integritetsregler och etiska regelverk som styr medias sätt att arbeta. I det ligger respekt för att det är den enskilda redaktionens suveräna rätt att välja om, vad, och hur man vill rapportera om ett ämne eller aktivitet.

 

 

 

  

 

          

 


Ta kontakt med mig i formuläret nedan så bokar

vi en tid.