Om face out

  face outTM

                   ART & MEDIA

Våren innebär nya slags uppdrag

 

Långt in i mars månad är det fortfarande snöskottning som är dominerade uppdrag inom Veterankraft. Man kan dock redan nu ana att nya tider är på gång då snön sakta sjunker undan, även om det då och då faller mer. Det är särskilt några slags uppdrag som kommer först under tidig vår

 

Läs mer

  face out i social

    media        

 

         FÖRETAGET

 

Jag som driver face Out heter Leif Nyberg och  har nyligen arbetat 7 år som presskontakt och informatör vid Luleå tekniska universitet. Har även arbetat 23 år som journalist och reporter vid Sveriges Radio Norrbotten. Där emellan arbetat ett år i eget företag med mediatjänster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har även erfarenhet från en rad andra branscher, utbildningar och uppdrag, som t ex projektledarskap, samhällsvetenskap och industri. Jag har m.a.o. bred erfarenhet och kan med stöd av det göra ett professionellt hantverk och ge råd i mediafrågor.

               ARBETSSÄTT

 

face out's metod är att förtydliga ett budskap och lyfta fram ett perspektiv som har ett så stort allmänintresse som möjligt. Det är även en inriktning som ligger i linje med medias sätt att arbeta.

 

En annan del i tjänsten är att vid pressaktiviteter underlätta så att media kan utföra sitt arbete på ett så enkelt och resurssnålt sätt som möjligt. Det ökar din chans att nå ut i media.

 

     ETIK

 

Som f.d. journalist hyser jag stor respekt för de integritetsregler och etiska regelverk som styr medias sätt att arbeta. I det ligger respekt för att det är den enskilda redaktionens suveräna rätt att välja om, vad, och hur man vill rapportera om ett ämne eller aktivitet.

 

 

 

  

 

          

 


Ta kontakt med mig i formuläret nedan så bokar

vi en tid.