Bilder

  face outTM

                   ART & MEDIA

Våren innebär nya slags uppdrag

 

Långt in i mars månad är det fortfarande snöskottning som är dominerade uppdrag inom Veterankraft. Man kan dock redan nu ana att nya tider är på gång då snön sakta sjunker undan, även om det då och då faller mer. Det är särskilt några slags uppdrag som kommer först under tidig vår

 

Läs mer

                   FOLKSKISSER


                             FIFTYTREE


  FOTO/ANIMERING VIKTIGT I KOMMUNIKATION


Visuellt material i form av foton, animeringar, skisser m.m. är en extra krydda i all information och kommunikation. Text och bild i kombination är vida mycket mer värt för läsaren än enbart text. Dessutom är det helt enkelt roligt och en utmaning att hitta bra illustrationer till det man skriver.


face out i Luleå producerar egna foton och i någon mån även illustrationer. Några av de alstren går att se på denna sida och kan även beställas genom kontaktformuläret här bredvid. De foton som visas här, med flera, hittas på;

 

mostphotos.com/faceoutLeif


Fler folkskisser och andra digitalt skapade illustrationer kan även ses på Flickr genom att klicka på länken FOLKSKISSER här till vänster. FIFTYTHREE ovan är en annan digital teknik som tillsammans med folkskisser kan ses under sommaren 2017 i Sockenmagasinet, nedanför kyrkan i Världsarvet Gammelstad där jag ställer ut min digitala konst. Öppet alla dagar utom måndagar.


Ett annat media som förstärker text är givetvis film. Det behöver inte vara någon avancerad "metro goldwyn mayer"- variant för att ge effekt. Det räcker med en enkel YouTube sekvens på mellan en och två minuter för att höja intresset för en text.


Dessa tre olika bildmedie-varianter kan face Out producera och leverera, enligt önskemål.Ta kontakt med mig i formuläret nedan så bokar vi en tid.